Ock

OKULUMUZ 1.DÖNEM KAPANIŞ TÖRENİ YAPILDI.ÖDÜL TÖRENİ YAPILDI.İLÇEMİZDE YAPILAN ZEKA OYUNLARI TURNUVASINDA DERECEYE GİREN ÖĞRENCİLER ÖDÜLLENDİRİLDİ.

KISA BİR MOLA VERDİK...

Veli Akademileri online seminerimiz

18.01.2024 Perşembe günü saat 20.00'de Özel Medicell Tıp Merkezi'nin Uzm. Psikoloğu Melda YAKUPOĞLU tarafından "Psikolojimizi Nasıl Sağlam Tutabiliriz?''  konusunda  yapıldı.Melis Hanıma çok teşekkür ederiz.

4/C kutu oyunları

4-A VE 4-B SINIFI BEYLİKDÜZÜ HUZUREVİNDE

2-D sınıfı 100 çocuk oyunundan “benim bir atım var” oyununu oynuyor

Yüz Yüze Çocuk Oyunu 2/A Sınıfı Balık Ağı Oyunu oynuyor

4/D sınıfı oyun saati

SON HAFTA FAALİYET UYGULAMALARI

KELİME OYUNLARI

BİLGİ YARIŞMASI

EĞLENCELİ FAALİYETLER

Bilgi Yarışması 2-A

4-C Sınıfı Perspektif Çalışması

Ock

Okulumuz Öğretmenlerinden Dilek FIRAT AKSOY ve Yasemin SAĞLAM'ın Yürütücülüğünü üstlendiği ve öğrencilerimizin çalışma ekibini oluşturduğu ZERO WASTE (SIFIR ATIK) adlı eTwinning Projemiz Ulusal ve Uluslararası KAlite etiketlerini yüksek puanla alarak Türkiye 'te uygulanan en iyi İlk 30 Proje arasında yer altı.

Öğretmenimiz Yasemin Sağlam proje hakkında sunum gerçekleştirilmek üzere Antalya 'da düzenlenen 14.ETWİNNİNG KONFERANSI  na davet edildi.e Twinning Ulusal Destek servisi tarafından düzenlenmekte olan konferansa İstanbul ve Büyükçekmece ilçemizi temsil eden öğretmenimizi tebrik ederiz.

Ara

Ara

Kas

ÇEDES PROJESİ KAPSAMINDA YENİ DEĞERLERİMİZ SORUMLULUK VE ÖZDENETİM DEĞERLERİ PANOSU OLUŞTURULDU.