3-A sınıfı minik ressamları iş başında

DEYİMLER DRAMA ÇALIŞMAMIZ

Dilimizin Zenginlikleri Atasözlerini Resimle Anlatıyorum Etkinliği 4/C

Şbt

Zeka oyunları turnuvasında Qbitz oyununda okulumuz 4-C Öğrencisi Elif Gülsüm Vural ilçede 3. Olarak madalya kazanmıştır Öğrencimizi tebrik ediyoruz

2-C Anlat Bakalım oynuyor

Şbt

Zeka oyunları turnuvası Küre oyununda okulumuz 3-B öğrencisi Arif Hakyoldaş 3. olmuştur. Öğrencimizi tebrik ediyoruz.

Güvenli hayat ünitesi kapsamında

Trafik işaret ve levhalarına

Dikkat çekildi .

(3/D sınıfı )

2.sınıfların İtfaiye istasyonu gezisi

2-C sınıfı Taşıtları öğreniyor

Şbt

Okulumuz öğretmeni Dilek Fırat Aksoy ve öğrencileri tarafından uygulanan INSECTS Projemiz başladı.

Ock

OKULUMUZ 1.DÖNEM KAPANIŞ TÖRENİ YAPILDI.ÖDÜL TÖRENİ YAPILDI.İLÇEMİZDE YAPILAN ZEKA OYUNLARI TURNUVASINDA DERECEYE GİREN ÖĞRENCİLER ÖDÜLLENDİRİLDİ.

KISA BİR MOLA VERDİK...

Veli Akademileri online seminerimiz

18.01.2024 Perşembe günü saat 20.00'de Özel Medicell Tıp Merkezi'nin Uzm. Psikoloğu Melda YAKUPOĞLU tarafından "Psikolojimizi Nasıl Sağlam Tutabiliriz?''  konusunda  yapıldı.Melis Hanıma çok teşekkür ederiz.

4/C kutu oyunları

4-A VE 4-B SINIFI BEYLİKDÜZÜ HUZUREVİNDE