İSTANBUL / BÜYÜKÇEKMECE - Mimar Sinan İlkokulu

Kas

ÇEDES PROJESİ KAPSAMINDA YENİ DEĞERLERİMİZ SORUMLULUK VE ÖZDENETİM DEĞERLERİ PANOSU OLUŞTURULDU.

24 KASIM ÖĞRETMENLER GÜNÜNDEN UNUTULMAYACAK ANILAR KALDI

Kas

Afet farkındalığı kapsamında 21Kasım salı günü okulumuzda deprem tatbikatı gerçekleştirilmiştir.

Kas

OKULUMUZDA ATATÜRK PANOLARIMIZ ÖZENLE HAZIRLANDI.

Kas

Türkçe Dersi “Bir Sınıf Müzesi Kuralım “konusu kazanımlarına uygun olarak çocukların en değerlileri olan oyuncaklarından oluşan müzemizi açtık.. Bizler müze kurma aşamalarını uygulamalı öğrenirken, misafir sınıflardaki arkadaşlarımıza da müze kurallarını hatırlattık..Sayın Kaymakamımız Ali İkram TUNA'da müzemizi gezerek,bizlere şeref verdiler.

OKULUMUZDA CUMHURİYET COŞKUSU...

Ekm

100.YILDA CUMHURİYET KONULU PANOLARIMIZ ÖZENLE HAZIRLANMAYA DEVAM EDİYOR.

Ekm

CUMHURİYETİN 100.YILINDA PANOLARRIMIZ ÖZENLE HAZIRLANDI.

Ekm

Mimar Sinan öğrencileri sinema keyfi yaptılar.

Öğrencilerimize maskeleri dağıtıldı

Ekm

Okulumuzda yeni haftaya hazırlık çalışmaları devam ediyor