SINIFIMIZIN PANOLARINI VE CAMLARINI 23 NİSANA HAZIRLADIK.4-B SINIFI

Nis

Fen Bilimleri Dersi “ Ben ve Çevrem “ konusu kapsamında yaptığımız  çalışmalarımız

Nis

3-A Sınıfı çevremizdeki tarihi,doğal ve turistik yerlerden ilgilerini çekenlerini araştırıp sınıfta arkadaşlarına sundular.. Bu çalışmamızdan bir iki örnek

Mrt

Ben Okuyorum İstanbul Okuyor Projesi farklı etkinliklerle okulumuzda uygulanmaktadır.

Mrt

Mimar Sinan İlkokulu 4. Sınıf öğrencileri AKOM ‘a düzenlenen gezide Doğal Afetler Konulu eğitime katıldılar.

Mrt

Dilimizin zenginlikleri projesi kapsamında 2.sınıflar arası Eş anlam zıt anlam bilgi yarışması yapıldı

Mrt

2.sınıflar baharın gelişi Nevruz Bayramını halat çekme ve çuval yarışı oyunlarıyla eğlenerek kutladılar

Mrt

Velilerimize,Psikolog Tuğçenur KOCABAŞ  tarafından  ''Özgüven ve Sorumluluk Geliştirme'' konulu seminer verildi.

Yaşlılar Haftası etkinligimizden kareler

ORMAN HAFTASI KODLAMA ÇALIŞMALARI 4-B SINIFI

4-B SINIFI ÖĞRENCİLERİ,ETWİNNİNG PROJELERİ İLE YENİ WEB2 ARAÇLARI ÖĞRENİYOR

4-A SINIFI MESLEKLERİ DRAMA YOLUYLA ÖĞRENİYOR

Mrt

Psikolojik Danışmanlık ve Rehberlik Birimi çalışmalarının temelini;  öğrencilerin bilişsel, duygusal, sosyal ve bedensel gelişiminin desteklenerek, bireysel yetenek ve becerilerin keşfedilmesi ve bunların gelişmesine destek olunması oluşturur.